Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ - Επιτυχόντες όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει η Αιτωλοακαρνανάνικη διαιτησία καθώς...
και οι αξιολογημένοι στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο αντίστοιχο χειμερινό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που διεξήχθη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα.

Οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΑΦΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΚΕΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στις αγωνιστικές δοκιμασίες, πιστοποιώντας το υψηλό επίπεδό τους.
Ο κ. ΓΚΙΑΦΗΣ 
  
Ο κ. ΚΕΚΕΛΟΣ

Οι εργασίες του σεμιναρίου -παρουσία και του Πορτογάλου Αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέϊρα- διήρκεσαν μια ημέρα κι εκτός των τεστ φυσικής κατάστασης, πραγματοποιήθηκαν γραπτές εξετάσεις στον κανονισμό, ενώ προβλήθηκαν και φάσεις για συζήτηση από το πρωτάθλημα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ.


Ο κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ 


Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους τους διαιτητές που δείχνοντας "επαγγελματισμό", διατηρούνται σε άριστη φυσική κατάσταση αν και καταπονημένοι από τις πολλές και συνεχείς υποχρεώσεις.

●●Επίσης, μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αυτής αντιστοιχεί στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο  εκγύμνασης των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών κ. Γιώργο Κωνσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους.