Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ "ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν περνώντας περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους έχουν την περίοδο των εορτών και οι Αιτωλοκαρνάνες διαιτητές.
Μακριά από την πίεση και το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για...
σωματική ξεκούραση και ψυχική ανάταση.

Δεν είναι λίγοι δε αυτοί που επιλέγουν να δουλέψουν λίγο παραπάνω στις προπονήσεις βελτιώνοντας τις όποιες τους αδυναμίες.
Ειδικότερα οι αξιολογημένοι που στο καλεντάρι τους περιλαμβάνονται και τα χειμερινά τεστ φυσικής κατάστασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Β. ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ - Π. ΚΑΨΑΛΗΣ - Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) έχει ήδη φροντίσει να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες προκειμένου όλοι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι -από κάθε πλευρά- για την δύσκολη και απαιτητική συνέχεια των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.



Προγράμματα και εξειδικευμένες οδηγίες έχει δώσει στους αξιολογημένους Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές και ο υπεύθυνος εκγύμνασης της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Γιώργος Κωνσταντίνου, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις χειμερινές αγωνιστικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αλλά και στις εν γένει αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Εν κατακλείδι, η οικογενειακή θαλπωρή και το πνεύμα των Άγιων ημερών που διανύουμε αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία προκειμένου όλοι να "φορτίσουν" τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.