Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ο Γ. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (27/11/2017) ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ο κ. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ
Μια εξαιρετική εισήγηση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην...

καθιερωμένη επιμορφωτική συγκέντρωση των Διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2017.

Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, την ομήγυρη απασχόλησε ο Αιτωλοακαρνάνας εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας SUPER LEAGUE, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ.



Ο έμπειρος εκπαιδευτής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και δίδαξε το offside.
Κάνοντας χρήση φορητού υπολογιστή και προτζέκτορα, ο κ. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ παρουσίασε 12 συνολικά φάσεις που κάλυψαν αρκετά μεγάλο φάσμα των πιθανών περιπτώσεων offside.


Για μια ακόμη φορά η εκπαίδευση έγινε με την συμμετοχή και όσων παρακολουθούσαν, καθώς μετά την προβολή της κάθε φάσης όποιος επιλεγόταν εξέφραζε την άποψή του, και ακολουθούσε η σχετική συζήτηση σε τυχόν απορίες και προβληματισμούς.


Ο Αγρινιώτης εκπαιδευτής στο τέλος της εισήγησης  απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα όλων καθώς απεδείχθη το ίδιο ικανός όσο και σαν εν ενεργεία, όταν για 7 -από τα 13 συνολικά στην Α' ΕΘΝΙΚΗ- χρόνια έφερε το σήμα της FIFA στο στήθος κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις σαν διεθνής βοηθός διαιτητής.