Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Ορισμοί Αιτωλοακαρνάνων Διαιτητών - Παρατηρητών (φωτο) σε Super League, Γ' Εθνική και Super League (Κ-20)

Με το πρωτάθλημα της Super League να ξεκινά και πάλι μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση...
της 7ης αγωνιστικής, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ1923 - ΠΑΕ ΑΣΤΗΡ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18:15.

Ο κ. ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Συνεργάτες του Αιτωλοακαρνάνα ρέφερι θα είναι: ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ (ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΪΝΤΑΝΑΣ (ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ) με 4ο διαιτητή τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΧΟ (ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ) και παρατηρητή διαιτησίας τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ (ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).


Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την Κυριακή 15 Οκτωβρίου διεξάγεται η 3η αγωνιστική και:

Ο κ. ΚΕΚΕΛΟΣ

- Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΚΕΛΟΣ θα σφυρίξει στην αναμέτρηση: ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΑΠΟΚ - ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ. (4ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Καρπενησίου (16:00).
Ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. ΛΥΣΑΡΗΣ

Συνεργάτες του θα είναι οι: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΥΣΑΡΗΣ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ).

Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

- Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα διευθύνει την αναμέτρηση: ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΑΠΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (5ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Ζακύνθου (16:00).


Οι κ.κ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Βοηθοί του θα είναι οι: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. ΜΠΟΡΤΖΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ).


Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πάντα,
οι ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΖΑΣ θα είναι οι δύο βοηθοί διαιτητές
στην αναμέτρηση ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΣ (3ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Ηγουμενίτσας (16:00),


Οι κ.κ. ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ - ΣΟΥΖΑΣ

 ενώ το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΕ - ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (3ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Λευκίμμης (16:00).


Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Τέλος, στο πρωτάθλημα υποδομών Super League (K-20),το μέλος της Επιτροπής  Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ


Ο κ. ΚΑΨΑΛΗΣ

τοποθετήθηκε παρατηρητής διαιτησίας στην συνάντηση της 7ης αγωνιστικής, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου (14:30) στο Αθλητικό Κέντρο EMILEON.