Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Β. Τεροβίτσας δίδαξε σε Δευτεριάτικη συγκέντρωση της Αιτωλοακαρνανίας (φώτο)

Την ευχέρεια που έχει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ να διαθέτει...
εξαιρετικούς εκπαιδευτές στο δυναμικό της εκμεταλλεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, καθώς την ομήγυρη απασχόλησε ο παρατηρητής και εκπαιδευτής 1ης κατηγορίας, κ. Τεροβίτσας Βασίλειος.


Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ καταπιάστηκε με ένα πολύ σημαντικό θέμα καθώς ανέλυσε τις : "αλλαγές και τροποποιήσεις στους κανόνες παιχνιδιού 2017-2018".


Ο παλαίμαχος διαιτητής Super League, κάνοντας χρήση των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων της κεντρικής αίθουσας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ανέλυσε σχολαστικά και με πολλές επαναλήψεις τις φετινές αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού προβάλλοντας video clip  επιλεγμένα από την UEFA.


Για μιάμιση περίπου ώρα ο κ. Τεροβίτσας παρουσίασε με άνεση και ιδιαίτερη σχολαστικότητα την εισήγησή του, λύνοντας οποιαδήποτε απορία δημιουργήθηκε κατά την διάρκειά της, αποσπώντας στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.


Κλείνοντας δεν παρέλειψε δε, να δώσει τις δικές του συμβουλές προς όλους τους διαιτητές  -κάτι στο οποίο συχνά πυκνά αρέσκεται- κάνοντας τις δικές του νουθεσίες για:

-χτίσιμο προσωπικότητας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

-μαχητικότητα, σοβαρότητα  και δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο


ενώ ολοκλήρωσε την εισήγησή του με ένα γνωστό απόφθεγμα (φωτο) του Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗ.